Prijzen en oorkondes

Gouden oorkondes bij HWG-keuring

Tijdens de voorjaarskeuring 2016 van Het Worstmakers Gilde zijn onze gekeurde producten allemaal met Goud bekroond.
De GOUDEN oorkondes ontvingen wij voor de volgende producten.

  • Boterhamworst (98 punten)
  • Ardenner varkensrollade (97 punten)
  • Jachtschotel (100 punten)
  • Ontbijtspek (100 punten)
  • Lentesalade (100 punten)
  • Tortilla (100 punten)


Winnaar worstmakerij - traiteur 2012

Gildeslager Meggie& Loek uit Simpelveld gekroond tot …
‘Beste Worstmakerij – Traiteur van het Jaar’

Tijdens de Jaarvergadering van Het Worstmakersgilde op 16 januari heeft Gildeslager Meggie& Loek deze prestigieuze onderscheiding uit handen van Rob Geus, bekend van tv-programma ’De Smaakpolitie’ ontvangen.Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman

Zoals het een vakman betaamt, geeft Gildeslager Meggie& Loek de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukken Meggie en Loek dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Het Worstmakersgilde

Net als bijna 200 collega-slagers is Gildeslager Meggie& Loek aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.


Ambachtelijke producten bekroond!

Tijdens de 24e Nationale Slagers Vakwedstrijden in Amsterdam zijn diverse producten bekroond met GOUD en ZILVER.
De producten werden door de jury, waarin naast deskundigen uit het slagersvakonderwijs ook consumenten zitting hadden, beoordeeld op een groot aantal criteria, zoals vorm, smaak, kleur, samenstelling en vaktechniek.

  • Varkenshaas in honing mosterdsaus
  • Beef stroganoff
  • Zalm mootje in wijn dillesaus
  • Preisselberen leverworst
  • Goulash soep
  • Spare ribs
  • Gebraden gehakt
  • Herfstsalade
  • Parma di luca


Prijzen bij slavakto

Nationale foodweek april 2005, jaarbeurs Utrecht
Versproductenonderscheiding nationale foodweek 2005

"De lekkerste en mooiste versproducten maken is een bijzondere en smakelijke kunst"

VERSSPECIALIST MEGGIE EN LOEK UIT SIMPELVELD heeft tijdens de vakwedstrijd op de nationale foodweek 2005 te Utrecht zeer hoge onderscheidingen behaald voor in eigen bedrijf ambachtelijk bereide versproducten van topkwaliteit.

Bijna 1650 producten uit alle delen van Nederland werden gedurende 3 dagen door 75 gespecialiseerde juryleden beoordeeld op o.a. geur, smaak, smakelijk aanzien en malsheid.
Het geheim van hoge kwaliteitsproducten is de ingrediëntenkeuze welke afgestemd is op de wensen van de kritische consument. Maar ook een gedegen vakbekwaamheid is onmisbaar om deze onderscheiding te kunnen behalen.

Hier is sprake van passie, een "onvoorwaardelijke liefde voor het ambacht" , dat zie en proef je!

Onze Krakauer grillbarbecueworst werd Nederlands kampioen!


Openingstijden

MaandagMa t/m
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00
VrijdagVr 08.00 t/m 18.00
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.00
ZondagZo t/m

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.