Vers vlees

Varkensvlees

Onbewerkt mager varkensvlees past in een gezond eetpatroon, vooral vanwege de eiwitten, vitamines en mineralen.

Varkensvlees is rijk aan de vitamines B1 en B6 en bron van vitamine B12 en een mineraal als zink. Daarnaast levert het vitamine B2 en de mineralen ijzer, fosfor en seleen. Varkenslever is bovendien rijk aan vitamine A.








Kalfsvlees

Kalfsvlees is van zichzelf zeer mals en smakelijk. Dit vlees behoeft weinig extra's, zoals sterke kruiden of marinades. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment, hieronder een greep uit ons assortiment.

  • Kalfsoesters
  • Kalfslappen
  • Kalfslever
  • Kalfsfricandeau
  • Kalfs entrecôte
  • Kalfs karbonade

Kalfsvlees heeft een korte bereidingstijd; zo heeft u een kalfsoester in 2 x 3 minuten gebakken.
Wij geven u graag advies over de bereiding van kalfsvlees.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.